Jules Bar

Steun de Belgische horeca

Jules Bar #Horecacomeback Op restaurant gaan, terrasjes afschuimen of een gezellige afterwork meepikken. Het leek allemaal vanzelfsprekend en een dagelijks, wekelijks of maandelijks terugkerende afspraak in onze agenda

Jules Bar   Julie   Vandenberghe

9881   Bellem, BE-VOV, Belgium - +32 478 54 27 41 - julesbar@julesbar.be

Jules Bar is aan het laden...
Welcome at Jules Bar

#Horecacomeback

Op restaurant gaan, terrasjes afschuimen of een gezellige afterwork meepikken. Het leek allemaal vanzelfsprekend en een dagelijks, wekelijks of maandelijks terugkerende afspraak in onze agenda. Nu blijven we met z’n allen ‘in ons kot’ en met de verplichte sluiting van horecazaken, gingen ook de deuren van bars, cafés, brasseries en restaurants dicht. Een financiële ramp voor velen.

Het online platform horecacomeback.be is niet enkel één van de grootste ondersteuningsprogramma’s ooit voor de Belgische horeca maar een nooit eerder gezien initiatief om horecaondernemers een hart onder de riem te steken. Vanaf 3 april 2020 kan iedereen een bon aankopen en een ondernemer steunen via www.horecacomeback.be.

Hoe werkt #horecacomeback?

Vanaf 3 april gaat www.horecacomeback.be live en kan iedereen waardebonnen aankopen bij de aangesloten horecazaken. Deze waardebon kan op een later moment gebruikt worden. Dankzij de verkoop van de bonnen creëren horecaondernemers cashflow op een moment dat alle inkomsten stil liggen en kunnen ze zo hun lopende vaste kosten betalen. Wie een waardebon koopt, heeft iets om naar uit te kijken: een drankje of etentje binnenkort.

Bovendien is het platform veilig aangezien #horecacomeback kan terugvallen op een gestructureerd garantiefonds. Stel: je koopt een waardebon van je favoriete restaurant, maar dat restaurant is er binnenkort niet meer, dan zal het garantiefonds tussenkomen zodat je alsnog in een ander deelnemend restaurant terecht kan.

Verenigde krachten

Er was een samenwerking over alle concurrentiegrenzen heen waarbij Belgische Brouwers, verschillende frisdrankgiganten en andere sterke bedrijven de handen in elkaar sloegen ondersteund door de verschillende horecafederaties die ons land rijk is. Ze slaan samen àlle handen in elkaar waardoor ze met ongeziene, gebundelde krachten steun bieden aan de horeca. Door dit platform uit te rollen en alle administratieve kosten te dekken waardoor elke euro die wordt overgeschreven integraal naar de geregistreerde horecazaken kan gaan.

Matthias De Caluwe van Horeca Vlaanderen: “Veel Belgen gaven al gehoor aan onze eerdere oproep om de sector te steunen door afhaalmaaltijden te kopen bij lokale horeca: Dat is de fantastisch en kan ik alleen maar toejuichen. Maar er is nood aan meer en daarom is het mooi dat de partners van de horeca dit platform hebben mogelijk gemaakt! Hiermee kan iedereen zijn favoriete zaak een duwtje in de rug geven. Onze ondernemers kijken er alvast naar uit om vanaf het kan hen terug met open armen te ontvangen!”

De eerste zonnige dagen doen ons verlangen naar een terrasje, gezellig met vrienden. Genieten van elkaars gezelschap, een schuimend biertje, de eerste asperges,... Jammer genoeg laten de omstandigheden dat momenteel niet toe. En we moeten nog even door de zure appel. Niet fijn voor ons , maar dramatisch voor de vele Vlamingen die met hart en ziel een café, brasserie of restaurant uitbaten. Dit initiatief, dat de horecasector een steuntje in de rug wil geven, ondersteun ik daarom via Toerisme Vlaanderen van ganser harte. Samen zorgen we ervoor dat Vlamingen en bezoekers ook na de crisis opnieuw zullen kunnen genieten aan elke tafel en elke toog”, zegt Vlaams minister van Toerisme Zuhal Demir.

Vanaf 3 april 2020 kan je een waardebon van 10, 25, 50 , 100 en 200 euro aankopen op www.horecacomeback.be!

Jules Bar Steun de Belgische horeca

Op zoek naar catering? Een chef aan huis?
voor al uw evenementen, bedrijfsfeesten en bij u aan huis
1 adres
Jules Bar!

@cherryjulesbar insagram afbeelding 1
@cherryjulesbar insagram afbeelding 2
@cherryjulesbar insagram afbeelding 3
@cherryjulesbar insagram afbeelding 4
@cherryjulesbar insagram afbeelding 5
@cherryjulesbar insagram afbeelding 6
@cherryjulesbar insagram afbeelding 7

Genoten van uw verblijf bij Jules Bar? Deel uw moment met ons! Volg Jules Bar op Instagram en tag ons met
#cherryjulesbar

@cherryjulesbar insagram afbeelding 9
@cherryjulesbar insagram afbeelding 10
@cherryjulesbar insagram afbeelding 11
@cherryjulesbar insagram afbeelding 12
@cherryjulesbar insagram afbeelding 13
@cherryjulesbar insagram afbeelding 14
@cherryjulesbar insagram afbeelding 15
@cherryjulesbar insagram afbeelding 16

© 2021 Jules Bar - Privacy beleid

   

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Privacy verklaring